Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Miza si influenta asupra scorului/pariului!

Miza isi pune amprenta pe scor

Exista multi pariori care prefera sa mizeze pe numarul de goluri inscrise intr-o intalnire, decat pe un rezultat final, de genul 1, X sau 2.

Desigur, astfel, se reduce un pic riscul in ceea ce priveste potentialul de castig, plus ca, in unele situatii, cotele sunt considerabil mai mari decat pe o miza de tipul 1, X sau 2. Sa zicem ca joaca o favorita (de exemplu, Steaua), cu o formatie mai slab cotata (de exemplu, CS Otopeni). Cota pentru voictoria Stelei ar fi undeva in jurul lui 1,25. Totusi, sa spunem ca aceste doua formatii din Liga I marcheaza in fiecare meci si primesc gol in fiecare meci, deci cel putin doua goluri se vor inscrie. Atunci, in astfel de cazuri, este recomandabil sa se mizeze pe un Over 2,5 goluri, decat pe o victorie a favoritilor, deoarece cota este mai mare (undeva pe la 1,60-1,80, daca nu cumva chiar mai sus).

Totusi, exista uneori situatii in care miza isi pune amprenta pe scor, iar nimic nu mai este sigur in astfel de situatii. Dupa cum bine stiti, meciul Steaua – CS Otopeni s-a disputat deja, in ultima etapa de campionat, iar scorul a fost de... 1-1. Sigur, la situatiile avute, Steaua ar fi trebuit sa castige lejer chiar, insa... nu s-a intamplat astfel.

De aici rezulta ca, la tipul de pariu Over 2,5, este de preferat sa mergem mai degraba „pe mana” disputelor de mijlocul clasamentului. In situatiile in care o echipa de top intalneste una de subsolul clasamentului, favorita va incerca sa marcheze, in vreme ce underdog-ul se va apara cu toate puterile, intr-o incarcare disperata de a scoate macar un punct. Au existat mai multe astfel de intalniri in campionatul romanesc de-a lungul timpului, in care favoritii nu au reusit sa castige (vezi CFR Cluj – Poli Iasi 0-0, Steaua – Otopeni 1-1, Pandurii – Rapid 2-0, Urziceni – Poli Iasi 0-1, vezi, in sezonul trecut, Poli Iasi – CFR 2-1 si Poli Iasi – Steaua 2-1!).

Astfel, in fiecare campionat, macar o data la trei-patru etape, exista cate un astfel de rezultat (daca nu cumva chiar mai multe!) care ne poate da peste cap socotelile. De aceea, inainte de a miza pe un astfel de rezultat, e bine sa ne interesam cum s-au terminat intalnirile dintre formatiile in cauza, in eventualitatea in care cele doua s-au mai infruntat.

Chiar si asa, este indicat sa stam deoparte de astfel de intalniri, chiar daca ele constituie o atractie, prin cota si prin relativa siguranta a rezultatului final pe care par ca o au. Asa cum spuneam, miza isi va pune mereu amprenta asupra jocului!
Astra Sport Betting: Miza si influenta asupra scorului/pariului!
Astra Sport Betting: Miza si influenta asupra scorului/pariului!
Astra Sport Betting: Miza si influenta asupra scorului/pariului!
Astra Sport Betting: Miza si influenta asupra scorului/pariului!