Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Molnar, IFB: Urmeaza sase luni de nervozitate in piata

Bursa a reusit vineri sa inchida pe plus, in ciuda evolutiilor bursiere de pe continent, care au inregistrat corectii semnificative, indicele BET, principalul indicator al pietei, urcand cu 0,8%, pana la nivelul de 2.900 de puncte. Cea mai mare apreciere de vineri a fost consemnata de indicele societatilor financiare, BET-FI, care a inregistrat un avans de 2,3%, urcand la nivelul de 13.500 de puncte.

"Nu exista inca siguranta in piata, iar temerile care au inceput sa apara inca de anul viitor si au atins maximul in lunile septembrie sau octombrie s-au confirmat, devenind certitudini. Piata a devenit astfel extrem de volatila. Ne putem astepta la o temperare a volatitatii abia la jumatatea anului viitor. Urmeaza sase luni de nervozitate in piata", a apreciat Octavian Molnar, directorul general al societatii de brokeraj IFB Finwest.
Societatile financiare au consemnat aprecieri cuprinse intre 3,4% si 0,7%, cea mai mare crestere fiind inregistrata de titlurile SIF Banat-Crisana (SIF1), care au urcat pana la pretul de 0,61 lei/actiune. In top au urmat actiunile SIF Moldova (SIF2) cu 2,7%, SIF Muntenia (SIF4) cu 2,4% si SIF Oltenia (SIF5) cu 2,3%. Cea mai mica urcare a fost consemnata de actiunile SIF Transilvania (SIF3), care au atins pretul de tranzactionare de 0,308 lei/actiune.