Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Lista lui Geoană: Pile, Secretare, Donatori

Oferta de toamnă a PSD pentru parlamentare e bogată în surprize. Surprize de la PC, de la PIN, de la PRM, de la sindicate şi, în fine, surprize-surprize direct de la Geoană, care a deschis poarta Parlamentului chiar şi pentru secretare.

PSD intenţionează să propună candidaţi pentru toate colegiile electorale din ţară. O bună parte dintre aceştia au fost însă stabiliţi ca umare a “recomandărilor” primite de la Mircea Geoană. Din echipa consilierilor preşedintelui PSD, puţini sunt cei care au rămas fără colegii. Şi asta în detrimentul liderilor locali ai partidului, care vor rămâne astfel fără locuri pentru că “de la centru” au fost numiţi pe locurile cele mai bune favoriţii lui Geoană.
La Teleorman, într-un colegiu bun, va candida trimisul lui Mircea Geoană de la Ilfov, Robert Negoiţă, sponsor darnic al partidului. La Bucureşti, în Colegiul 22 din sectorul 5, îşi va încerca norocul, cu recomandarea lui Geoană, designerul Oana Mizil, nepoata liderului comunist Paul Niculescu Mizil.

Marius Lazăr, consilierul lui Geoană, va primi un colegiu bun la Arad, ca răsplată pentru efortul de a scrie discursuri pentru şef în ultimii ani. Şi Ana Birchall, fosta secretară a lui Geoană de la MAE, a primit un colegiu cu şanse, la Vaslui. Florin Gust, trimis de Geoană în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Tineret, deci în guvernul Tăriceanu, va candida
şi el pentru un colegiu din judeţul Dolj.
Secretara Anca Oprea, care avea grijă de biroul consultantului Dan Andronic în 2004, îl va înlocui pe baronul Nicolae Bădălău în cel mai bun colegiu din Giurgiu. Situaţia l-a supărat atât de tare pe Bădălău, încât el este la un pas de un transfer la PD-L, unde urmăreşte să candideze în colegiul pierdut la PSD. O altă consilieră a lui Mircea Geoană, tânăra Carmen Moldovan, a primit cheile unui colegiu din Buzău, iar consilierul Georgian Pop, trimis de Hrebenciuc în echipa de consilieri ai lui Geoană, va candida într-un colegiu din sectorul 2 din Bucureşti. Tot din echipa de consilieri ai lui Geoană, venit pe filiera Şerban Mihăilescu, face parte şi Andrei Dolineaschi, căruia i s-a oferit un loc de candidat la Botoşani.
Pe pile au ajuns în echipa de candidaţi şi avocatul Dan Şova (într-un colegiu din Olt), la propunerea avocatului Victor Ponta, dar şi Victor Negrescu (într-un colegiu din Bucureşti), la recomandarea lui Titus Corlăţean. Fostul lider al Partidului Verde, Cristian Jura, care a lucrat până de curând în echipa de consilieri ai lui Viorel Hrebenciuc la Camera Deputaţilor, s-a înscris în PSD şi va candida într-un colegiu la Hunedoara. Reamintim că, recent, şi fosta peremistă Lia Olguţa Vasilescu s-a înscris în PSD şi, prin bunăvoinţa lui Mircea Geoană, va candida la Dolj. De asemenea, Ion Iliescu a insistat ca apropiaţii săi, Răzvan Theodorescu, Nora Rebreanu şi Şerban Nicolae, să primească colegii cu şanse bune.
Dacă la această enumerare de favoritisme adăugăm şi cele 25 de locuri promise celor de la Partidul Conservator, plus
cele 5 locuri date liderilor PIN în frunte cu Lavinia Şandru şi, dacă ţinem cont
şi de acordul încheiat de PSD cu CNSLR-Frăţia, în care se vorbeşte despre locuri de candidaţi pentru sindicalişti, atunci trebuie spus că oferta electorală a tradiţionalului PSD pentru alegerile din 30 noiembrie arată extrem de pestriţ.

Blog Archive

Astra Sport Betting: Lista lui Geoană: Pile, Secretare, Donatori
Astra Sport Betting: Lista lui Geoană: Pile, Secretare, Donatori
Astra Sport Betting: Lista lui Geoană: Pile, Secretare, Donatori
Astra Sport Betting: Lista lui Geoană: Pile, Secretare, Donatori