Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Adelina lui Chivu se stabileste in Peninsula

Dupa ce a pus in balanta ambele alternative - de a ramane o navetista a rutei Bucuresti - Milano de a-si trai cea mai frumoasa perioada a vietii alaturi de alesul inimii sale - Adelina Elisei a decis sa demisioneze de la Antena 3. “Era normal sa fac la un moment dat acest pas”, a marturisit stirista, care mai nou s-a inscris la un master in comunicare, la o universitate din Milano.
Nu este o pacaleala! Adelina Elisei se muta definitiv la Milano, fix pe 1 aprilie. Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3 si totodata viitoarea doamna Chivu s-a decis, dupa un timp indelungat de gandire, sa renunte la postul ocupat de ea, pana mai ieri, in trustul Intact. “Era normal sa fac la un moment dat acest pas”, a declarat cea supranumita “mireasa anului 2008” imediat dupa ce si-a inaintat demisia. Ea si-a motivat plecarea din ograda trustului condus de Camelia Voiculescu, invocand motivele personale. Iubita capitanului nationalei de fotbal a recunoscut ca, desi initial a crezut ca va face fata “navetei aeriene”, cu zboruri saptamanale in Peninsula, dupa o perioada, a constatat ca viata
intre doua avioane nu e delocÉ viata.
Alaturi de Chivu la Europene
Un alt motiv care a inclinat balanta in favoarea alternativei de-a inainta cererea de demisiei a fost programul aglomerat din perioada Campionatului European de Fotbal, care se va desfasura in aceasta vara, in Austria si Elvetia, precum si faptul ca, de curand, fosta reportera s-a decis sa-si continue studiile si sa se inscrie la o universitate din Milano, la un master in comunicare. “Nu vreau sa imi incurc colegii de la sport, avand in vedere ca urmeaza Campionatul European de Fotbal, care presupune multe editii speciale si deplasari pe care eu nu le-as fi putut face. Prin plecarea mea la acest moment va fi suficient timp ca persoana ce ma va inlocui sa se acomodeze si sa fie de un real folos colegilor mei", sustine frumusica lui Chivu.
Zvonuri infirmate
Adelina a dorit sa infirme zvonurile lansate recent in presa, care puneau aceasta decizie pe seama presiunilor antenistilor asupra stiristei. “Vreau sa mentionez ca nu am avut nici un fel de probleme cu colegii, dimpotriva, ei imi sunt cei mai dragi prieteni. Daca ma voi intoarce vreodata sa lucrez in televiziune, la Antena 3 ma voi intoarce”, promite Adelina.