Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Iată-i! Gemenii lui J-Lo, apariţie de şase milioane de dolari

Nici n-au împlinit o lună şi sunt deja vedete de cinci stele, care pozeză pentru coperta unei reviste de top. Pentru că mămica şi tăticul lor sunt admiraţi şi aplaudaţi de o lume întreagă, cei doi micuţi şi-au câştigat dreptul la celebritate prin naştere.

Despre cine este vorba? Evident despre cei doi copilaşi apăruţi pe lume „sub semnătura” Jennifer Lopez-Marc Anthony. Datorită „eforturilor” depuse de angajaţii reviste People lumea întreagă are onoare de a face cunoştinţă cu perechea de gemeni a cântăreţei „I'm Glad”. Maxx şi Emme, apăruţi pe lume pe data de 22 februarie a anului curent în New York, au „muncit” cu drag şi spor pentru realizarea unui pictorial aşteptat cu sufletul la gură de milioane de admiratori.

Ambii s-au văzut nevoiţi să suporte bliztul aparatelor
de fotografiat şi au învăţat să doarmă exact în poziţia în care a vrut fotograful. Alături de ei în poze au apărut evident şi fericiţii părinţi, însoţiţi de zâmbetele largi şi de sclipirile din ochi. Revista People a dedicat nici mai mult nici mai puţin de 12 pagini noului pictorial cu bebeluşi răsfăţaţi de soartă. Potrivit zvonurilor, Jennifer şi Marc au primit între patru şi şase milioane de dolari pentru a-şi lăsa micuţii fotografiaţi.