Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Chivu a fost operat

Fundasul a suferit ieri o interventie chirurgicala, ca urmare a fracturii nazale pricinuite de lovitura cu cotul a lui Fred, din partida Lyon - AS Roma 0-2.

Chivu ar putea lipsi de la echipa capitolina aproximativ doua saptamâni.

“Erou, un erou însângerat, dar dispus la orice efort si fara a da importanta durerii”, asa l-a caracterizat cotidianul roman Il Tempo pe Cristi Chivu în urma excelentei prestatii de la Lyon. In minutul 78 al confruntarii de pe “Stade Gerland”, brazilianul Fred l-a lovit cu cotul în fata pe Chivu, abatere care nu a fost sanctionata de arbitrul spaniol Mejuto Gonzales. Chivu a reintrat pe teren, dupa ce i-a fost aplicat un tampon de vata în nas, doctorii Romei reusind sa-i opreasca sângerarea. Insa lovitura a fost violenta si a avut ca urmare o fractura de piramida nazala. Ieri dupa-amiaza, la obisnuitul loc de analize medicale al giallorossilor, Villa Stuart Sport Clinic, Cristi a fost supus unei interventii chirurgicale de reconstructie plastica a nasului.

Operatia, care a necesitat efectuarea unei anestezii totale, a durat ceva mai bine de o ora si jucatorului român i-a fost aplicata o proteza. Doctorii Romei au refuzat sa spuna care va fi durata de recuperare, dar se pare ca aceasta va fi de doua saptamâni. Oricum, ca urmare a suspendarii pentru cumul de cartonase galbene, Chivu nu va putea evolua duminica seara, în epilogul etapei a 28-a din Serie A, în partida pe care colegii lui o vor sustine pe teren propriu, în compania lui Udinese. Desi si-ar fi dorit probabil o reactie a lui Chivu împotriva lui Fred, românul nu a polemizat, fiind foarte fericit de reusita calificarii, în premiera, pentru Roma, în sferturile de finala ale Ligii Campionilor. Insa, în perspectiva echipei nationale pentru meciul cu Olanda, situatia capitanului tricolorilor nu poate decât sa îngrijoreze.

Tricoul patat de sânge l-am dat prietenilor mei veniti la meci din România. Suporterii nationalei sa stea linistiti, voi juca contra Olandei chiar daca va trebui sa port o masca.
Cristian Chivu, fundas AS Roma

Blog Archive

Astra Sport Betting: Chivu a fost operat
Astra Sport Betting: Chivu a fost operat
Astra Sport Betting: Chivu a fost operat
Astra Sport Betting: Chivu a fost operat