Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Chivu, Plesan si Rat sunt out

Trei jucatori ai echipei nationale s-au accidentat si nu pot evolua în amicalul de azi, cu Moldova. Dinamovistul Pulhac a fost chemat de urgenta la lot.

Victor Piturca mai are la dispozitie doar 20 de jucatori din cei 23 convocati pentru testul cu Moldova. Dinamovistul Pulhac i-a luat locul lui Chivu, în vreme ce Rat s-a accidentat la sedinta de luni seara.

Tricolorii au efectuat marti, de la ora 11:00, pe terenul de la Mogosoaia, antrenamentul oficial. S-a început cu o alergare usoara, dupa care elevii lui Piturca au trecut la nelipsitele exercitii de stretching, urmate de câteva serii de alergari de mare intensitate pe distante scurte. Cea de-a doua parte a sedintei de pregatire a fost una tactica. Selectionerul a împartit apoi lotul în doua si a dat semnalul de începere al unei partide dintre echipa probabililor titulari din amicalul de azi si cea a rezervelor.

Absenta capitanului nationalei nu a mai surprins, acesta sosind la baza de pregatire într-un Land Rover la câteva minute dupa începerea sedintei de pregatire. A plecat însa peste câteva ore, spunându-le colegilor: “Ne vedem în Olanda”. A batut la ochi însa aparitia lui Petre Marin pe postul lui Rat.

De partea cealalta, în formatia constituita din rezerve, a aparut Pulhac, chemat urgent luni seara, pentru a umple locul lasat liber prin indisponibilitatea lui Chivu. Cu jumatate de ora înainte de finalul antrenamentului, “timisoreanul” Plesan a cazut secerat de o întindere, ratând astfel o mult dorita revenire într-un meci al primei reprezentative. Cocis i-a luat locul, lasând echipa titularilor sa joace în 10 ultima jumatate de ora a antrenamentului. “Am avut ghinion! Din pacate avem probleme cu Chivu, Rat si Plesan, care nu vor juca mâine (n.r. - azi, la ora 17:00)!”, a spus Victor Piturca.

Blog Archive

Astra Sport Betting: Chivu, Plesan si Rat sunt out
Astra Sport Betting: Chivu, Plesan si Rat sunt out
Astra Sport Betting: Chivu, Plesan si Rat sunt out
Astra Sport Betting: Chivu, Plesan si Rat sunt out