Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Senatorii si deputatii se cearta in parcare

Deputatii se cearta cu senatorii pe locurile de parcare de la Palatul Parlamentului. Conducerea Camerei a acuzat, ieri, Senatul de "discriminare", pentru ca interzice deputatilor accesul in parcarea acestei institutii, in conditiile in care Camera Deputatilor este administratorul intregii cladiri. Deputatii din Biroul
Permanent au discutat scrisoarea secretarului general al Senatului, Dan Vasiliu, in care acesta ii informeaza ca nici ei, nici colegii lor nu-si vor putea parca automobilele in fata Senatului. "Ni s-a parut un pic cam dura si cam neprincipiala aceasta abordare din partea unui functionar public", a spus secretarul Camerei, deputatul PSD Valeriu Zgonea, dupa sedinta Biroului Permanent.
Daca nu se va ajunge la o intelegere, deputatii au de gand sa le interzica, la randul lor, senatorilor sa mai parcheze in fata intrarii la Camera.

In toamna anului trecut, conducerea Senatului a decis achizitionarea unui echipament de control al accesului in parcarea rezervata senatorilor, care permite intrarea doar pe baza de cartele magnetice individualizate. Dupa montarea acestui dispozitiv, Senatul a respins toate solicitarile Camerei Deputatilor in ceea ce priveste accesul in respectiva parcare si a altor autovehicule decat cele apartinand senatorilor, motivul invocat fiind legat de numarul limitat al locurilor. Pe latura pe care intra de obicei deputatii (latura Izvor) sunt disponibile 494 de locuri de parcare, pe latura dinspre Senat (zona 13 Septembrie) exista 289 locuri de parcare, o parte din acestea fiind rezervate senatorilor, iar pe latura dinspre Bulevardul Unirii a Palatului Parlamentului mai exista 60 de locuri de parcare.

Blog Archive

Astra Sport Betting: Senatorii si deputatii se cearta in parcare
Astra Sport Betting: Senatorii si deputatii se cearta in parcare
Astra Sport Betting: Senatorii si deputatii se cearta in parcare
Astra Sport Betting: Senatorii si deputatii se cearta in parcare