Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

TVR are pierderi si datorii de peste 6,5 milioane euro

Televiziunea publica inregistreaza pierderi de 130 miliarde lei vechi (circa 3,8 milioane euro) si datorii de alte 100 miliarde lei vechi (circa 2,8 milioane euro), a confirmat, ieri, directorul economic al SRTv, Cipriana Voicu, cu prilejul audierilor din Comisia de cultura a Senatului. Datele prezentate contrazic flagrant afirmatiile presedintelui-director general al SRTv, Tudor Giurgiu. Acesta a sustinut, in repetate randuri, inclusiv in fata parlamentarilor, ca Televiziunea publica nu este in criza financiara.
Datele incomplete si punctele de vedere divergente prezentate de membrii Consiliului de Administratie prezenti la audieri i-au determinat pe senatori sa programeze si o a doua intalnire. La aceasta, Giurgiu trebuie sa vina cu cifre concrete, inclusiv numele si statele de plata ale consilierilor sai. In cazul in care neclaritatile persista si dupa audierile de martea viitoare, Comisia de cultura va cere Biroului
Permanent al Senatului infiintarea unei comisii comune de ancheta, de genul celei care a verificat si activitatea fostului sef al TVR, Valentin Nicolau.

17.000 euro lunar pentru consilieri

In vadita contradictie cu afirmatiile "linistitoare" ale lui Tudor Giurgiu, directorul economic al SRTv, Cipriana Voicu, a admis ca Televiziunea publica inregistreaza pierderi si datorii de 230 miliarde lei vechi, motiv pentru care s-a deschis o linie de credit, de 100 miliarde lei vechi. Intrebat cum au fost cheltuiti banii, presedintele-director general s-a multumit sa spuna ca va face un raport complet, dar ca o parte din pierderi se datoreaza introducerii TVA la achizitia de filme. Trebuie spus ca, in 2006, Televiziunea publica a incasat 3.800 miliarde lei vechi (circa 108 milioane euro) din publicitate
si taxe, suma mai mare decat in 2005 cu 300 miliarde lei vechi.
Cel putin o directie in care se "scurg" sume importante de bani a fost recunoscuta, ieri, de Tudor Giurgiu. Este vorba de cei sase consilieri ai sai, ale caror salarii sar de 17.000 de euro. Salariile brute, insumate, a cinci dintre consilieri se ridica la 10.083 euro, in vreme ce al saselea sfatuitor al lui Giurgiu, englezul Gordon Lovitt, incaseaza 7.000 de euro. Paradoxal, directorului Televiziunii nu i se pare o suma exagerata, mai ales ca sunt incluse si cheltuielile de drum si ca Lovitt este singurul care nu are carte de munca.
Giurgiu a admis, totusi, in fata comisiei, ca "isi reproseaza" ca negocierile pentru serialul "La urgenta" au fost facute pe suma de 1.200.000 de euro, in conditiile in care ratingul la acest serial a fost extrem de redus.

Blog Archive

Astra Sport Betting: TVR are pierderi si datorii de peste 6,5 milioane euro
Astra Sport Betting: TVR are pierderi si datorii de peste 6,5 milioane euro
Astra Sport Betting: TVR are pierderi si datorii de peste 6,5 milioane euro
Astra Sport Betting: TVR are pierderi si datorii de peste 6,5 milioane euro