Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Fotbalul se joaca la CSM

Craiova vrea anchetarea unor judecatori pentru o sentinta comericala. Dinamo cere CSM anchetarea procurorului Popov pentru declaratiile legate de „Tigareta II“.

Suspendarea de doua etape si amenda de 300 de milioane de lei vechi nu au fost singurele lovituri pe care Universitatea Craiova le-a primit luni seara. In aceeasi zi, patronul „Stiintei“, Adrian Mititelu, a aflat ca va trebui sa plateasca sase miliarde de lei vechi societatii SC Euro-Expo SRL din Tg.-Mures, pentru un echipament Joma livrat in 1999. Procesul a inceput la Tribunalul Dolj, a continuat la Curtea de Apel Craiova, de unde, la cererea firmei ardelene, a fost stramutat la Curtea de Apel Alba-Iulia, care a dat cistig de cauza SC Euro-Expo SRL Tg.-Mures. Instanta si-a intemeiat hotarirea pe ideea ca Mititelu, actualul conducator al clubului, a preluat atit activele, cit si pasivele clubului, si in consecinta este bun de plata. In replica, acesta sustine ca nu exista nici o legatura intre firma care a incheiat contractul cu SC Euro-Expo SRL si firmele sale si ca va apela la caile extraordinare de atac pentru a anula hotarirea. In plus
, clubul Universitatea Craiova a decis sa sesizeze Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) in legatura cu acest caz, in speranta ca va scapa de plata celor sase miliarde de lei.

Si Dinamo a anuntat ca se va adresa CSM, considerind ca procurorul Popov si-a depasit competentele si a afectat imaginea clubului atunci cind l-a asociat cu afacerea „Tigareta II“.

Blog Archive

Astra Sport Betting: Fotbalul se joaca la CSM
Astra Sport Betting: Fotbalul se joaca la CSM
Astra Sport Betting: Fotbalul se joaca la CSM
Astra Sport Betting: Fotbalul se joaca la CSM