Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Visam sa batem Franta in Cupa Davis de 33 de ani

Prima pagina » Sport
Visam sa batem Franta in Cupa Davis de 33 de ani!
[Ultima ora]
20:30 Allianz-Ţiriac a rămas în 2008 cel mai mare asigurator din România, cu o cotă de piaţă de 15,8%
20:27 Israelul condiţionează un armistiţiu cu Hamas de eliberarea lui Gilad Shalit
20:21 Arad: Prefectul, eliberat din funcție la cerere
20:16 BNR doreşte stabilizarea monedei naţionale, potrivit guvernatorului BNR
20:13 Guvernul a stabilit calendarul de aprobare a celor patru Coduri
Monden

* Bărbaţii fug de Lindsay Lohan
* Propuneri indecente pentru vedete. Atac gay la VIP-uri
* Fergie, sexy in Cancun
* Elton John va produce un film horror SF inspirat dintr-un roman al lui Jane Austen
* Rasturnare spectaculoasa de situatie in povestea dintre Bogdan "Butelie" si frumoasa Gianina


Politice

* Coagentul Romaniei la Haga exercită preşedinţia Comisiei ONU pentru prevenirea criminalităţii
* Nouă revocare în PSD: Nicolicea a luat-o pe urmele lui Conţac
* Orban negociază cu Antonescu
* Finul lui Mitrea, mazilit de PSD
* Liberalii au vrut să ajungă mai repede la Dumnezeu, dar i-au bătut „sfinţii” din Coaliţia PD-L – PSD

Andrei Pavel: „In tenis s-au mai vazut minuni. Este important scorul dupa prima zi, apoi orice ar putea deveni posibil!”.

Cel mai important eveniment pentru tenisul romanesc din acest an, meciul din Cupa Davis contra Frantei, se apropie. De 33 de ani romanii asteapta o victorie in fata „cocosilor“, dar sansele intr-o reusita la Clermont-Ferrand sunt si de aceasta data infime.

Intre 9-11 februarie, in Franta, la Clermont Ferrand, echipa de Cupa Davis a Romaniei incearca marea cu degetul, sperand sa invinga Franta la ea acasa, dupa 33 de ani. Inca de duminica, tenismenii nostri au ajuns la Clermont Ferrand. Ieri, si jucatorul nr. 1, Andrei Pavel, a facut jonctiunea cu restul lotului, pregatindu-se alaturi de colegi. Dupa cum se stie, România s-a calificat în grupa de elita a Cupei Davis, dupa câstigarea barajului din septembrie 2006 contra echipei din Coreea de Sud, meci desfasurat la Bucuresti si rezolvat in proportie de 90% de catre Andrei Pavel! Din pacate, in acest moment, forma jucatorilor romani pare destul de modesta, dar capitanul-nejucator Florin Segarceanu crede in sansa elevilor sai: „Ne pregatim intens si speram sa dam lovitura. Suntem outsideri, dar asta nu ne impiedica sa credem in sansa noastra pana la capat. Andrei este in revenire de forma, a castigat cateva meciuri importante, mai ales la dublu. In Cupa Davis orice este posibil. Nu avem ce pierde, putem sa ii surprindem. Vor juca sub presiunea publicului si asta ar putea reprezenta un avantaj pentru noi“, ne-a declarat Florin Segarceanu. Formatia României este alcatuita din Andrei Pavel, Victor Hanescu, Victor Crivoi si Horia Tecau, iar Franta mizeaza pe Richard Gasquet, Sebastian Grosjean, Arnaud Clement si Michael Llodra.

Avantaj mare pentru francezi
Cele doua formatii s-au mai întâlnit de sase ori pâna acum în Cupa Davis. Franta a câstigat de cinci ori, inclusiv in ultimul meci, de la Bucuresti, din 2003 (4-1), iar România s-a impus o singura data, în urma cu 33 de ani, pe teren propriu (3-2), cand din echipa noastra faceau parte legendarii Ilie Nastase si Ion Tiriac. Biletele pentru partida Franta - România costa între 18 si 48 de euro pentru o zi, în functie de categorie, zi de zi, si între 11 si 16 euro pentru tineri care au sectoare rezervate. Amatorii de tenis din România vor putea urmari meciul de la Clermont-Ferrand prin transmisiunea directa efectuata de TVR 1. Tragerea la sorti va avea loc maine.

Blog Archive

Astra Sport Betting: Visam sa batem Franta in Cupa Davis de 33 de ani
Astra Sport Betting: Visam sa batem Franta in Cupa Davis de 33 de ani
Astra Sport Betting: Visam sa batem Franta in Cupa Davis de 33 de ani
Astra Sport Betting: Visam sa batem Franta in Cupa Davis de 33 de ani